Fundacija Herbalife Nutrition Foundation: vračanje družbi

Fundacija Herbalife Nutrition Foundation (HNF), ki je bila ustanovljena leta 1994, je predana izboljšanju življenja otrok, in to s pomočjo organizacijam, da ogroženim otrokom priskrbijo zdravo prehrano. Nedavno je pomagala pri odpravljanju posledic naravnih nesreč na Haitiju in na Japonskem.

Leta 2005 je fundacija ponosno predstavila svoj program Casa Herbalife; ta pomaga v sodelovanju s humanitarnimi organizacijami, ki skrbijo za otroke, zagotavljati zdrave in hranljive obroke. Istega leta je bil prvi program Casa Herbalife v regiji EMEA predstavljen na Madžarskem, leta 2006 se je začel program Casa South Africa (Casa v Južnoafriški republiki), vsako leto pa se začne še več programov Casa Herbalife. Danes deluje več kot 120 programov na šestih celinah.

imagine_if
Kako se Herbalife Nutrition Foundation razlikuje od drugih dobrodelnih ustanov?

Ko Herbalife povabi organizacijo, da se pridruži Herbalifovi ekipi, ji zagotovimo, da ji bomo nudili podporo ves čas, dokler bo to potrebno. S tem, ko spodbujamo zaposlene in Člane, da pomagajo pomoči potrebnim otrokom v programih Casa Herbalife, prispevamo več kot le denarna sredstva.

Skupaj spreminjamo življenje otrok v stiski.


sl-SI | 18. 06. 2021 07:54:10 | Zus2phlsg000001