Posodobili smo naš pravilnik o zasebnosti. Če ga želite prebrati, prosimo, kliknite tukaj.

Zavezani znanosti

Herbalifov odbor Nutrition Advisory Board (NAB) (Svetovalni odbor za prehrano) združuje vodilne prehranske in zdravstvene strokovnjake, ki ponujajo izobraževanje in usposabljanje, zasnovano na načelih zdrave prehrane, telesne vadbe in zdravega načina življenja.

V svetovalni ekipi so:
  • profesor dr. David Heber – predsednik odbora Herbalife Nutrition Advisory Board (Svetovalnega odbora za prehrano) in direktor inštituta Herbalife Nutrition Institute (Inštituta za prehrano Herbalife), centra Center for Human Nutrition, UCLA (Centra za prehrano ljudi na Univerzi v Kaliforniji v Los Angelesu),*
  • dr. Steve Henig – vodja znanstvene službe, Herbalife,
  • dr. Louis Ignarro - Nobelov† nagrajenec za medicino, član inštituta Herbalife Nutrition Institute (Inštituta za prehrano Herbalife) in odbora Nutrition Advisory Board (Svetovalnega odbora za prehrano), Herbalife,
  • dr. Gary Small – član odbora Nutrition Advisory Board (Svetovalnega odbora za prehrano), Herbalife, in redakcijskega odbora v inštitutu Herbalife Nutrition Institute (Inštitutu za prehrano Herbalife).

Herbalifov Nutrition Advisory Board (Svetovalni odbor za prehrano) združuje še osem strokovnjakov, ki se posebej ukvarjajo predvsem s potrebami Evropejcev. To so dr. Ralph Rogers iz Združenega kraljestva, dr. Marion Flechtner-Mors iz Nemčije, prof. Lázló Halmy z Madžarskega, prof. dr. Alla Pogoževa iz Rusije, Julián Álvarez García iz Španije, Joaquim Caetano s Portugalskega, prof. Jean de La Tullaye iz Francije in prof. dr. Nikolaos Sitaras iz Grčije.


Znanstvene študije – Formula 1  

Povezava do znanstvenih študij Herbalifovega Inštituta za prehrano
Izdelki Herbalife so znanstveno potrjeni.
Herbalifova predanost znanosti in inovacijam

Mark Hughes Cellular and Molecular Nutrition Laboratory (Laboratorij Marka Hughesa za celično in molekularno prehrano) je bil ustanovljen leta 2003, namenjen pa je raziskovanju meja v prehrani, da bi pomagal človeštvu pri uresničevanju svojih možnosti za optimalno blaginjo. Laboratorij podpira Herbalifovo poslanstvo napredovanja prehranske znanosti z najnaprednejšimi tehnologijami, dostopnimi za raziskave in razvoj.

Herbalifov center izdelkov in znanosti

V Herbalifu Plaza v Los Angelesu, South Bay, je bil pred kratkim odprt najsodobnejši Herbalifov Center izdelkov in znanosti. Ekipa priznanih in predanih načrtovalcev razvoja in znanstvenikov pod vodstvom Herbalifove vodje znanstvene službe dr. Steva Heniga ustvarja Herbalifove najboljše izdelke, s katerimi je Herbalife dosegel svetovni vrh najboljših prehranskih izdelkov in izdelkov za nadzor telesne teže.

* Univerza v Kaliforniji, Los Angeles, v okviru svoje politike ne podpira izdelkov in storitev.
† Nobelova nagrada je registrirani zaščitni znak Fundacije za Nobelovo nagrado.

©   Herbalife International of America, Inc. Reprodukcija v celoti ali po delih ni dovoljena brez pisnega dovoljenja.
Vse pravice pridržane. Vse blagovne znamke in slike izdelkov na tej strani so last družbe Herbalife International, Inc., razen če je navedeno drugače.
 
Herbalife je član Sekcije direktne prodaje Trgovinske zbornice Slovenije.
 
  • Sekcija Direktne Prodaje Logotip
  • Trgovinska zbornica Slovenije Logotip


sl-SI | 18.2.2019 15:29:17 | NAMP2HLASPX01