Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. Več si preberite tu »

Posodobili smo naš pravilnik o zasebnosti. Če ga želite prebrati, prosimo, kliknite tukaj.

Fundacija Herbalife Family Foundation: vračanje družbi

Fundacija Herbalife Family Foundation (HFF), ki je bila ustanovljena leta 1994, je predana izboljšanju življenja otrok, in to s pomočjo organizacijam, da ogroženim otrokom priskrbijo zdravo prehrano. Nedavno je pomagala pri odpravljanju posledic naravnih nesreč na Haitiju in na Japonskem.

Leta 2005 je fundacija Herbalife Family Foundation  ponosno predstavila svoj program Casa Herbalife; ta pomaga v sodelovanju s humanitarnimi organizacijami, ki skrbijo za otroke, zagotavljati zdrave in hranljive obroke. Istega leta je bil prvi program Casa Herbalife v regiji EMEA predstavljen na Madžarskem, leta 2006 se je začel program Casa South Africa (Casa v Južnoafriški republiki), vsako leto pa se začne še več programov Casa Herbalife. Danes deluje več kot 80 programov na šestih celinah.

Kako se Herbalife Family Foundation razlikuje od drugih dobrodelnih ustanov?

Ko Herbalife povabi organizacijo, da se pridruži Herbalifovi ekipi, ji zagotovimo, da ji bomo nudili podporo ves čas, dokler bo to potrebno. S tem, ko spodbujamo zaposlene in distributerje Herbalife, da pomagajo pomoči potrebnim otrokom v programih Casa Herbalife, prispevamo več kot le denarna sredstva.

V letu 2009 je bilo za te programe namenjenih približno 230.000 evrov. Skupaj spreminjamo življenje otrok v stiski.

Neodvisni distributerji Herbalife, zaposleni in prijatelji podpirajo našo Herbalife Family Foundation in zato, da lahko še naprej opravljajo to odlično delo, še naprej zbiramo sredstva na lokalni in regionalni ravni.

Preberite več o fundaciji Herbalife Family Foundation in programih Casa Herbalife v svoji bližini in, prosimo, premislite o donaciji.

imagine_if
Fundacija Herbalife Family Foundation vsak dan pomaga otrokom. Za več informacij kliknite tukaj.
Casa Herbalife, Južnoafriška republika: Acres of Love (Ogromno ljubezni) je bila odprta leta 2006 in ima sedež v Johannesburgu.
©   Herbalife International of America, Inc. Reprodukcija v celoti ali po delih ni dovoljena brez pisnega dovoljenja.
Vse pravice pridržane. Vse blagovne znamke in slike izdelkov na tej strani so last družbe Herbalife International, Inc., razen če je navedeno drugače.
 
Herbalife je član Sekcije direktne prodaje Trgovinske zbornice Slovenije.
 
  • Sekcija Direktne Prodaje Logotip
  • Trgovinska zbornica Slovenije Logotip


sl-SI | 19.6.2018 3:40:40 | NAMP2HLASPX03